Versterk je merk

Deze pagina is speciaal voor jou als ondernemer op zoek naar krachtige merkcommunicatie. Ik hoor je al denken ‘DoWonders houdt zich toch bezig met centrumactivatie’? Goed punt. Maar een centrum is ook een merk. Net als jouw bedrijf. Lees hieronder hoe het creatieve totaalconcept van DoWonders organisaties helpt hun merk te versterken.

Totaalconcept voor bedrijven en organisaties

Totaalconcept voor
bedrijven en 
organisaties

Van strategie naar creatie

Je twijfelt over het bedrijfsverhaal en de merkcommunicatie. Het matcht niet meer met waar de organisatie nu voor staat. Het moet strakker en duidelijker. Net als de positionering en de klantbelofte. De corporate look and feel verdient opfrissing en een krachtige activatiecampagne. Dat vraagt om een creatief totaalconcept.

Succesvolle merkactivatie

Strategische creatie = hooggespannen verwachtingen overtreffen. Met impactvolle concepten en opvallend design. Door te verbinden met de opdracht én de opdrachtgever. Door starten met goed luisteren, juiste vragen stellen en dan vertalen naar een creatief concept dat de organisatie succesvol helpt haar doelen te bereiken.

Creatief
concepten
met impact

Creatieve
concepten
met impact

Altijd lenig 
inzetbaar en praktisch 
uitvoerbaar

Altijd lenig 
inzetbaar en
praktisch 
uitvoerbaar

Voor de langere termijn

Al vele jaren ontwikkelt DoWonders corporate identities, merkcampagnes, strategische methodieken en activatie concepten voor uiteenlopende bedrijven. Altijd opvallend, lenig inzetbaar en praktisch uitvoerbaar. Ook een creatief concept zonder doodlopende weggetjes of beperkte houdbaarheid?

Opdrachtgevers van toen en nu

Opdrachtgevers van toen en nu

Versterk je merk met een creatief totaalconcept